Algemene informatie

Mabri Gereedschap.nl is een online webshop waar tegen goede prijzen op een makkelijke manier gereedschap gekocht kan worden. Wij hebben een samenwerking met een aantal grote leveranciers. In de praktijk betekent dit dat veel artikelen binnen enkele dagen worden geleverd.

Prijsinformatie
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
Ook over de verzendkosten is BTW berekend. Op de factuur wordt het BTW bedrag vermeld voor uw administratie.

Betalingsmogelijkheden
De volgende betalingsmogelijkheden zijn beschikbaar:
- Ideal
- Vooraf betalen
- Pin en contant bij afhalen
- Rembours (NL: € 7,50 toeslag, niet mogelijk voor België)

U kunt de betaalmogelijkheid kiezen bij het afronden van uw bestelling. Na bestelling ontvangt u een bevestigingsmail waar alle informatie in staat. Indien u voor vooraf betalen heeft gekozen staan hier ook de bankgegevens  in zodat u het geld kunt overmaken.

Verzendkosten
De volgende verzendkosten voor Nederland zijn van toepassing. 

0   - 10 Kg   € 7,50 (inclusief BTW)
10 - 30 Kg   €15,00 (inclusief BTW)
30 - 50 Kg   €25,00 (inclusief BTW)


Bij betaling onder rembours in Nederland geldt een toeslag van € 7,50 (inclusief BTW).

De verzendkosten worden bij bestelling automatisch berekend. Bij de producten is het gewicht naar beneden afgerond zodat het kan voorkomen dat u goedkoper ontvangt dan het daadwerkelijke gewicht. Voordat u de bestelling definitief bevestigd zijn worden verzendkosten bij de order inzichtelijk gemaakt.

Contactgegevens
U kunt op de volgende manieren in contact komen met Mabrigereedschap.nl:

Telefoonnummer:0313-654833

Openingstijden:

maandag 08.00 - 18.00
dinsdag 08.00 - 18.00
woensdag 08.00 - 18.00
donderdag 08.00 - 18.00
vrijdag 08.00 - 20.00
zaterdag 08.00 - 16.00


U kunt het e-mail formulier gebruiken onder het kopje: “Contact”

Adres: Molenstraat 2 6961 DT EERBEEK 

Afhalen van producten is alleen mogelijk na afspraak, er wordt namelijk geen voorraad gehouden op dit adres. Indien u de producten wilt afhalen kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld, er wordt contact met u opgenomen over de mogelijkheden.

Garantie
Wanneer een artikel defect raakt kunt u aanspraak maken op de garantie zoals de fabrikant deze op de artikelen verleent. Mabri Gereedschap.nl is uw tussenpersoon voor het aanspraak maken op de garantie en zal de hele afhandeling voor u verzorgen.

Neem in dit soort gevallen altijd eerst contact met ons op en stuur nooit zomaar uw producten terug! Op basis van de omschreven defecten zullen we de beste mogelijkheden voor u onderzoeken. Aangezien een groot aantal producten afgenomen wordt van groothandels met een landelijke dekking kunt u wellicht ook terecht bij u in de regio, maar dit zal per incident bepaald moeten worden.